CASE STUDIES

  • Resplendence MedSpa

    Resplendence MedSpa in Los Angeles, California, takes beauty beyond skin deep. Each client who walks through their doors receives an in-depth holistic evaluation of wellness and aesthetic needs.

  • Saint Luke’s Rehabilitation Institute

    Saint Luke's Rehabilitation Center in Overland Park, Kansas, was built, patients and family members would have to travel hours away to Denver and Chicago for advanced injuries requiring specialized treatment.

  • Baylor Scott & White Children's Hospital

    Wilsonart helped Baylor Scott & White Children's Hospital in Temple, Tex. improve its design from good to great with a homey feel. Special features such as rounded edges and non-infectious surfaces provide for a great patient experience.
  • Akron Children's Hospital

    Akron Children's Hospital designed their new seven-story addition specifically "through the eyes of a child."
  • Inside The Naturally House

    Setting the Mood with Nature-Inspired Design

  • Fields Store Elementary School

    Creating a successful school where students thrive requires more than teaching standard curriculum.

  • Texas State University - Round Rock Campus

    The new Texas State Round Rock Campus (RRC) makes state-of-the-art standard by choosing hard-working, beautiful surfaces that stand up to a robust educational environment.

  • Moffat Fire Department

    All volunteer fire department gets Wilsonart® Laminate facelift for new lockers.

  • Girl Scouts of Southeastern Michigan

    Sweet design takes up residence at the new GSSEM headquarters as an exemplification of entrepreneurial spirit and the Girl Scout mission.

  • Under Armour - Chicago

    Under Armour's Chicago Brand House holiday display utilized Solid Surface for its durability, machining properties and pristine appearance.

  • ECCO Salon

    Ecco Salon used Wilsonart surfaces for defining features and functional finesse to take their salons from blah to tada! 

  • Our Lady of Consolation

    Our Lady of Consolation sought a bright and airy facility renovation to enrich the lives of residents, patients, staff and the local community.

Page